top of page

Сервірування столу     

1.
2.1.
2.
2.2.1.
2.2
Скат Ф
2.2.2
Наперон
2.2.3
Правила поло
Правила пап
Серветки ф
Складання
2.3.
2.3.1.
Харкт
Історія
Види посуду
Правила посуду
Посуд Ф
Основні прибори
Види
Матеріали
Історія
2.3.2.
Правила прибори
Характеристика
2.3.3
Види келихів
Правила скло
2.3.4
2.3.5
2.3.6
2.4.
2.3.4 Ф
2.5
25.Ф
2.6.
2.6 ф
3
3.1
3.2
3.3
3.4
3.5
3.6
3.7
3.8
3.9
4.1
4.
4.2
4.4
4.3
4.5
4.7
bottom of page